info@causavestra.nl 010-2262015
CAUSA-VESTRA-RECHERCHE-_logo logo-ministerie-ribbon

Concurrentie- en/of relatiebeding

Gaat een werknemer van u voor zichzelf beginnen? Verdwijnen uw klanten langzaam naar deze inmiddels ex-werknemer? En heeft uw voormalige werknemer veel bedrijfsinformatie over uw bedrijf met o.a. betalingsafspraken en bedrijfsvoering?

Wordt uw werknemer overgenomen door een concurrent? Is de werknemer concurrerend bezig?

“Het is altijd verstandig om in de arbeidsovereenkomst een concurrentiebeding en/of een relatiebeding op te nemen.”

Soms is confronteren voldoende

Concurrentie- en relatiebedingen worden vaak onderschat. De financiële gevolgen kunnen groot zijn.

Het laten onderzoeken door ons geeft een heldere kijk op de zaken. Onze onderzoeksmogelijkheden kunnen zijn: observatie, afnemen van interviews bij klanten en/of relaties etc.

Wij verzorgen voor u een duidelijke rapportage waarin we de onderzoeksresultaten weergeven. De vervolgstappen zullen we altijd in overleg met u bespreken. Soms brengt een confronterend gesprek met de nieuwe werkgever of ex-werknemer al een oplossing na het tonen van het onderzoeksrapport. Indien het gesprek niet oplossingsgericht heeft gewerkt, kunnen altijd juridische stappen worden ondernomen.

Causa Vestra is als recherchebureau erkend door het Ministerie van Veiligheid en Justitie. Het onderzoeksrapport kunt u gebruiken als bewijsmateriaal in een juridische procedure.

Ervaren

Door het combineren van verschillende disciplines op het gebied van rechercheonderzoeken en juridische know-how weten wij zaken op te lossen die anderen laten liggen.

Analyserend

Elk rechercheonderzoek wordt op voorhand zorgvuldig doorgenomen met de opdrachtgever en zowel juridisch als op haalbaarheid getoetst. Waarom? U weet dan waar u aan toe bent.

Doeltreffend

Door onze gedrevenheid te combineren met onze eigen methodiek en expertise weten wij zeer doeltreffend te zijn in onze rechercheonderzoeken.

“Uw zaak is onze zaak”

info@causavestra.nl

010-2262015