info@causavestra.nl 010-2262015
CAUSA-VESTRA-RECHERCHE-_logo logo-ministerie-ribbon

Controle werkzaamheden werknemer

Heeft u aanwijzingen of vermoedens dat een werknemer niet goed om gaat met de vrijheid van zijn functie? Ontvangt u signalen dat uw werknemer met andere activiteiten bezig is dan met zijn werk? Dan is het verstandig om dit uit te laten zoeken.

“Ongeoorloofd werkverzuim wordt vaak gezien als bedrijfsfraude.”

Controle werkzaamheden werknemer

Wij observeren de werknemer enkele dagen en brengen op discrete wijze de activiteiten in beeld. De observaties worden in rapportages vastgelegd en worden ondersteund met foto’s en/of meegeleverde camerabeelden. Tijdens de observaties wordt de opdrachtgever op de hoogte gebracht van het resultaat van het onderzoek.

Als een medewerker structureel aantoonbaar met andere activiteiten bezig is en dit wordt ondersteund met bewijsmateriaal, dan is dat vaak een reden voor ontslag. Ongeoorloofd werkverzuim wordt vaak gezien als bedrijfsfraude.

Advies over vervolgstappen

Na het vaststellen van het stelselmatig ongeoorloofd werkverzuim worden in samenspraak met de opdrachtgever eventuele vervolgstappen besproken en genomen. Recherchebureau Causa Vestra verzorgt ook desgewenst het confronterend gesprek met de werknemer en maakt een rapportage van het verhoor indien gewenst.

De onderzoeken worden in alle discretie uitgevoerd en vaak zijn de onderzoeksresultaten feitelijk verrassend.

Ervaren

Door het combineren van verschillende disciplines op het gebied van rechercheonderzoeken en juridische know-how weten wij zaken op te lossen die anderen laten liggen.

Analyserend

Elk rechercheonderzoek wordt op voorhand zorgvuldig doorgenomen met de opdrachtgever en zowel juridisch als op haalbaarheid getoetst. Waarom? U weet dan waar u aan toe bent.

Doeltreffend

Door onze gedrevenheid te combineren met onze eigen methodiek en expertise weten wij zeer doeltreffend te zijn in onze rechercheonderzoeken.

“Uw zaak is onze zaak”

info@causavestra.nl

010-2262015