info@causavestra.nl 010-2262015
CAUSA-VESTRA-RECHERCHE-_logo logo-ministerie-ribbon

Fraudeonderzoek

Zet u vraagtekens bij de arbeidsongeschiktheid van uw werknemer? Is uw werknemer gedeeltelijk afgekeurd vanwege armklachten, maar laat deze toch de hond uit? Wellicht is het verstandig om een fraudeonderzoek te laten plaatsvinden.

“Wij onderzoeken de claims of meldingen voor verzekeraars en/of werkgevers.”

We leven in een tijd dat iedereen maar geld claimt van werkgevers of van verzekeraars, maar is dat wel altijd terecht? Hoeveel mensen voeren naast het werk waar ze (gedeeltelijk) voor zijn afgekeurd of een verzekeringsuitkering voor ontvangen toch nog andere werkzaamheden of (sportieve) activiteiten uit terwijl dit gegeven het letsel en/of het ziektebeeld niet zou moeten kunnen?

Waarheidsvinding

Letselschade is een complexe aangelegenheid. We onderzoeken of het opgegeven ziektebeeld en/of (vermeend) letsel verenigbaar is met de activiteiten van de werknemer in het dagelijkse leven. We doen aan waarheidsvinding en gaan niet op de stoel van de medici zitten. We bespreken het rapport eerst met de werkgever en/of met de verzekeraar voordat verdere acties worden ondernomen. Indien nodig verzorgen we voor u, in samenwerking met gerenommeerde advocaten, de verdere juridische procedure. Onze bevindingen kunnen worden gebruikt in een juridische procedure.

De onderzoeken worden in alle discretie uitgevoerd en vaak zijn de onderzoeksresultaten feitelijk verrassend.

Ervaren

Door het combineren van verschillende disciplines op het gebied van rechercheonderzoeken en juridische know-how weten wij zaken op te lossen die anderen laten liggen.

Analyserend

Elk rechercheonderzoek wordt op voorhand zorgvuldig doorgenomen met de opdrachtgever en zowel juridisch als op haalbaarheid getoetst. Waarom? U weet dan waar u aan toe bent.

Doeltreffend

Door onze gedrevenheid te combineren met onze eigen methodiek en expertise weten wij zeer doeltreffend te zijn in onze rechercheonderzoeken.

“Uw zaak is onze zaak”

info@causavestra.nl

010-2262015