info@causavestra.nl 010-2262015
CAUSA-VESTRA-RECHERCHE-_logo logo-ministerie-ribbon

Opsporen van personen en/of goederen

Is er een container gestolen van uw bedrijf? Bent u een lading kwijt? Bent u op zoek naar iemand waarvan u nog geld krijgt? Is de leaseauto niet teruggebracht? Wij zorgen voor een gedegen onderzoek met opvallend goede resultaten.

“Een doordachte actie kan soms succesvoller zijn dan een impulsieve actie. Wanneer u bijvoorbeeld nog geld tegoed heeft van iemand kan het opsporen van een werkgever mogelijk interessant zijn om zo beslag te leggen op het salaris.”

Doordacht en snel

Wij zijn gespecialiseerd in het opsporen van personen en/of goederen. We zijn doordacht als het moet en snel als de situatie daarom vraagt. Bij elke stap denken we na en we zijn altijd alert. Wij zorgen voor een goede voorbereiding door middel van gesprekken en analyses in samenwerking met u. Mede vanwege onze werkachtergrond, die wij hebben opgedaan bij verschillende disciplines bij de politie, zorgen wij voor goede resultaten.

Discretie, objectiviteit, deskundigheid en passie voor het vak resulteert vaak in de gewenste oplossing.

Ervaren

Door het combineren van verschillende disciplines op het gebied van rechercheonderzoeken en juridische know-how weten wij zaken op te lossen die anderen laten liggen.

Analyserend

Elk rechercheonderzoek wordt op voorhand zorgvuldig doorgenomen met de opdrachtgever en zowel juridisch als op haalbaarheid getoetst. Waarom? U weet dan waar u aan toe bent.

Doeltreffend

Door onze gedrevenheid te combineren met onze eigen methodiek en expertise weten wij zeer doeltreffend te zijn in onze rechercheonderzoeken.

“Uw zaak is onze zaak”

info@causavestra.nl

010-2262015