info@causavestra.nl 010-2262015
CAUSA-VESTRA-RECHERCHE-_logo logo-ministerie-ribbon

Screening- en antecedentenonderzoek

Is de toekomstige werknemer wel wat u zoekt? Heeft uw toekomstige werknemer wel alles juist verteld tegen u? Klopt zijn CV wel? Voordat u een overeenkomst aangaat, kan het zeer verstandig zijn om te screenen middels een antecedentenonderzoek. Wij doen dat voor u.

“Het is altijd verstandig om niet alleen het CV te screenen maar ook de persoon erachter!”

Openheid over screening

Screenen van personen wordt steeds belangrijker en wordt ook steeds meer gedaan. Hoe hoger de functie, hoe uitgebreider de screening, zo simpel is het! Het is aan te raden om al voor de start van de sollicitatieprocedure, bijvoorbeeld in de advertentie, aan te geven dat een screening zal plaatsvinden. Nadat de sollicitant een verklaring heeft ondertekend waarin hij akkoord gaat met de screening, starten wij het gehele traject en geven onze bevindingen weer in een duidelijk rapport. Screening is maatwerk, maar wordt in overleg met u gedaan.

Ervaren

Door het combineren van verschillende disciplines op het gebied van rechercheonderzoeken en juridische know-how weten wij zaken op te lossen die anderen laten liggen.

Analyserend

Elk rechercheonderzoek wordt op voorhand zorgvuldig doorgenomen met de opdrachtgever en zowel juridisch als op haalbaarheid getoetst. Waarom? U weet dan waar u aan toe bent.

Doeltreffend

Door onze gedrevenheid te combineren met onze eigen methodiek en expertise weten wij zeer doeltreffend te zijn in onze rechercheonderzoeken.

“Uw zaak is onze zaak”

info@causavestra.nl

010-2262015