info@causavestra.nl 010-2262015
CAUSA-VESTRA-RECHERCHE-_logo logo-ministerie-ribbon
  • Home
  • Consumentenrecherche

Consumentenrecherche

Recherchebureau Causa Vestra houdt zich bezig met met problemen waar u als consument mee te maken kunt krijgen. Hierbij kunt u denken aan:

  • alimentatieonderzoek
  • onderzoek naar overspel- en/of vreemdgaan
  • verhaalsonderzoek
  • opsporen van personen

Wij als recherchebureau doen aan feitelijk onderzoek waardoor u niet voor verrassingen komt te staan. Dat is ons specialisme. Wij raadplegen niet alleen openbare registers maar gaan echt voor u op pad. Door onze aanpak weten wij resultaten te boeken die zelfs voor ons soms verrassend zijn.

Causa Vestra betekent in het Latijn “uw belang, uw zaak”. Wat valt er allemaal te onderzoeken voor een onderzoeker? Het antwoord is: veel! Maar een veel belangrijkere vraag is:”Wat vindt u belangrijk om te laten onderzoeken en/of heeft u een groot belang bij een situatie?“

Ervaren

Door het combineren van verschillende disciplines op het gebied van rechercheonderzoeken en juridische know-how weten wij zaken op te lossen die anderen laten liggen.

Analyserend

Elk rechercheonderzoek wordt op voorhand zorgvuldig doorgenomen met de opdrachtgever en zowel juridisch als op haalbaarheid getoetst. Waarom? U weet dan waar u aan toe bent.

Doeltreffend

Door onze gedrevenheid te combineren met onze eigen methodiek en expertise weten wij zeer doeltreffend te zijn in onze rechercheonderzoeken.

“Uw zaak is onze zaak”

info@causavestra.nl

010-2262015