info@causavestra.nl 010-2262015
CAUSA-VESTRA-RECHERCHE-_logo logo-ministerie-ribbon

Onderzoek bij vreemdgaan

Mocht u het vermoeden hebben dat u partner een relatie buiten de deur heeft dan is dit over het algemeen een zeer emotionele periode. Een periode waarin u met een hoop vragen zit welke u zo snel als mogelijk beantwoord wilt zien. Onze rechercheurs hebben ruime ervaring opgedaan in het verzamelen van bewijsmateriaal in situaties waar sprake was van vreemdgaan en/of overspel. De bevindingen van onze rechercheurs worden vertaald naar een heldere rapportage welke discreet met u besproken/geëvalueerd wordt.

Heeft u twijfels over uw huidige partner of wilt u meer weten over onze werkwijze? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Ervaren

Door het combineren van verschillende disciplines op het gebied van rechercheonderzoeken en juridische know-how weten wij zaken op te lossen die anderen laten liggen.

Analyserend

Elk rechercheonderzoek wordt op voorhand zorgvuldig doorgenomen met de opdrachtgever en zowel juridisch als op haalbaarheid getoetst. Waarom? U weet dan waar u aan toe bent.

Doeltreffend

Door onze gedrevenheid te combineren met onze eigen methodiek en expertise weten wij zeer doeltreffend te zijn in onze rechercheonderzoeken.

“Uw zaak is onze zaak”

info@causavestra.nl

010-2262015