info@causavestra.nl 010-2262015
CAUSA-VESTRA-RECHERCHE-_logo logo-ministerie-ribbon

Opsporen personen

Personen verdwijnen soms vrijwillig maar helaas ook onvrijwillig. In eerste situatie betreft het vaak personen die niet gevonden willen worden. Er zijn legio redenen waarom iemand niet gevonden wil worden. Hieronder een zeer beknopte selectie:

  • Hoge schulden die ze niet willen/kunnen voldoen
  • Contractuele verplichtingen die ze niet willen/kunnen nakomen (bijv. alimentatieverplichtingen)
  • Veroordeeld zijn tot een gevangenisstraf maar deze proberen te ontlopen
  • Emotionele breuk/schaamte

Bij personen die onvrijwillig verdwijnen is met name snelheid een vereiste. Een sporenonderzoek in combinatie met een buurtonderzoek en interviews zijn essentieel in een dergelijke situatie. Onze particulier onderzoekers hebben toegang tot allerlei registers, netwerken en relaties waardoor zo goed als elke persoon uiteindelijk vindbaar wordt.

Bent u op zoek naar iemand of wilt u meer weten over onze werkwijze? Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op.

Ervaren

Door het combineren van verschillende disciplines op het gebied van rechercheonderzoeken en juridische know-how weten wij zaken op te lossen die anderen laten liggen.

Analyserend

Elk rechercheonderzoek wordt op voorhand zorgvuldig doorgenomen met de opdrachtgever en zowel juridisch als op haalbaarheid getoetst. Waarom? U weet dan waar u aan toe bent.

Doeltreffend

Door onze gedrevenheid te combineren met onze eigen methodiek en expertise weten wij zeer doeltreffend te zijn in onze rechercheonderzoeken.

“Uw zaak is onze zaak”

info@causavestra.nl

010-2262015