info@causavestra.nl 010-2262015
CAUSA-VESTRA-RECHERCHE-_logo logo-ministerie-ribbon

Incasso

Persoonlijk contact, uitgebreide en degelijke vooranalyse, eenduidige communicatie, lage tarieven en een hoog slagingspercentage zijn bij ons de ingrediënten waar elk incassobureau aan zou moeten voldoen, denk u ook niet?

Wij hebben deze variabelen samen gesmeed tot een zeer efficiënte methodiek.
Wij richten ons op onbetwiste vorderingen omdat wij het incassotraject zo kort als mogelijk proberen te houden. Geen ellenlange trajecten maar gerichte, adequate acties met maar een doel en dat is uw geld, waar u recht op heeft, zo snel als mogelijk op uw rekening krijgen.

Elke incassozaak wordt door ons afzonderlijk beoordeeld, er wordt gekeken of er genoeg gronden zijn om de zaak in behandeling te nemen. Dit houdt in dat het dossier enerzijds getoetst wordt op juridische haalbaarheid en anderzijds worden de verhaalsmogelijkheden geïnventariseerd door het aan ons gelieerde recherchebureau. Wanneer dit traject doorlopen is, maximaal binnen 24 uur, delen wij deze bevindingen met u zodat u precies weet waar u aan toe bent. Hierna wordt gezamenlijk besloten of de zaak wel of niet in behandeling wordt genomen. Dit voortraject kost u overigens niets.

“Als wij van mening zijn dat wij iets voor u kunnen betekenen, dan regelen wij het ook”

Schuldbewaking

Schuldbewaking houdt in dat veelal afgeboekte vorderingen door ons gemonitord worden om op een later stadium alsnog geïncasseerd te worden. U kunt zich voorstellen dat in de loop van de tijd de situatie van een debiteur kan veranderen waardoor er plots wel verhaalsmogelijkheden blijken te zijn. Overigens hebben we in Nederland te maken met verjaringstermijnen op dergelijke schulden van 2 of 5 jaar. Om te zorgen dat uw vordering langer opeisbaar blijft dient het dossier zogenaamd juridisch ”gestuit” te worden hetgeen inhoudt dat de vordering langer opeisbaar blijft.

 

Wilt u meer informatie over de diensten en de werkwijze van Incassobureau Causa Vestra of wilt u kennismaken, bel dan telefoonnummer 010-2262015. We staan u graag te woord.

Ervaren

Door het combineren van verschillende disciplines op het gebied van rechercheonderzoeken en juridische know-how weten wij zaken op te lossen die anderen laten liggen.

Analyserend

Elk rechercheonderzoek wordt op voorhand zorgvuldig doorgenomen met de opdrachtgever en zowel juridisch als op haalbaarheid getoetst. Waarom? U weet dan waar u aan toe bent.

Doeltreffend

Door onze gedrevenheid te combineren met onze eigen methodiek en expertise weten wij zeer doeltreffend te zijn in onze rechercheonderzoeken.

“Uw zaak is onze zaak”

info@causavestra.nl

010-2262015