info@causavestra.nl 010-2262015
CAUSA-VESTRA-RECHERCHE-_logo logo-ministerie-ribbon

Debiteurenbeheer

Debiteurenbeheer is een essentieel onderdeel van elk bedrijf. U levert diensten en/of producten en het is zaak dat u uw geld tijdig ontvangt zodat u niet in de problemen komt met uw leveranciers, personeel etc. De afgelopen jaren is er een duidelijke toenemende trend te zien dat bedrijven hun debiteurenbeheer uitbesteden zodat er meer tijd overblijft voor de dingen die u echt leuk vindt.

Wij nemen deze zorg dan ook graag uit uw handen, wij zorgen voor de facturatie en de incasso hiervan tegen een zeer minimale vergoeding. Wekelijks ontvangt u een duidelijk overzicht van de handelingen die wij voor uw hebben uitgevoerd waaronder uiteraard een opgave van de geïnde/betaalde bedragen.

Ervaren

Door het combineren van verschillende disciplines op het gebied van rechercheonderzoeken en juridische know-how weten wij zaken op te lossen die anderen laten liggen.

Analyserend

Elk rechercheonderzoek wordt op voorhand zorgvuldig doorgenomen met de opdrachtgever en zowel juridisch als op haalbaarheid getoetst. Waarom? U weet dan waar u aan toe bent.

Doeltreffend

Door onze gedrevenheid te combineren met onze eigen methodiek en expertise weten wij zeer doeltreffend te zijn in onze rechercheonderzoeken.

“Uw zaak is onze zaak”

info@causavestra.nl

010-2262015