info@causavestra.nl 010-2262015
CAUSA-VESTRA-RECHERCHE-_logo logo-ministerie-ribbon

Gerechtelijke incasso

In de meeste zaken die wij in behandeling nemen is reeds een vonnis behaald maar het kan zo zijn dat dit niet het geval is en dan dient er een gerechtelijke procedure gevoerd te worden. Uiteraard begeleiden wij u ook in dit traject. Op voorhand wordt uiteraard eerst de zaak zowel op juridische haalbaarheid als verhaalbaarheid getoetst. Hierna bespreken wij onze bevindingen zodat u precies weet waar u aan toe bent en wat de mogelijke risico’s zijn.

Gerechtelijke kosten komen in de meeste gevallen ten laste van de verliezende partij maar blijkt dat deze geen verhaalsmogelijkheden biedt dan zullen deze kosten voor rekening komen van de winnende partij, wij zullen onze externe kosten uiteraard in altijd zo minimaal mogelijk houden.

 

Ervaren

Door het combineren van verschillende disciplines op het gebied van rechercheonderzoeken en juridische know-how weten wij zaken op te lossen die anderen laten liggen.

Analyserend

Elk rechercheonderzoek wordt op voorhand zorgvuldig doorgenomen met de opdrachtgever en zowel juridisch als op haalbaarheid getoetst. Waarom? U weet dan waar u aan toe bent.

Doeltreffend

Door onze gedrevenheid te combineren met onze eigen methodiek en expertise weten wij zeer doeltreffend te zijn in onze rechercheonderzoeken.

“Uw zaak is onze zaak”

info@causavestra.nl

010-2262015