info@causavestra.nl 010-2262015
CAUSA-VESTRA-RECHERCHE-_logo logo-ministerie-ribbon

Juridische bijstand

Binnen elke organisatie is van het grootste belang dat men zich bezig houdt met de primaire werkzaamheden en het streven naar het zo optimaal in de markt zetten van uw product/dienst. Helaas zien we in de praktijk vaak dat er teveel tijd verloren wordt met allerlei randwerkzaamheden omdat er bepaalde zaken simpelweg niet duidelijk zijn tussen u en uw klanten. Het is dan ook essentieel dat u dit goed structureert, zowel voor u zelf maar ook voor u “terugkerende” klanten.

Wij adviseren en helpen graag organisaties die tegen zulke zaken aanlopen. Onze juristen bekijken graag samen met u uw overeenkomsten, algemene voorwaarden en facturatiestroom en maken daar waar nodig de noodzakelijke aanpassingen zodat u dergelijke vervelende discussies voor bent.

Ervaren

Door het combineren van verschillende disciplines op het gebied van rechercheonderzoeken en juridische know-how weten wij zaken op te lossen die anderen laten liggen.

Analyserend

Elk rechercheonderzoek wordt op voorhand zorgvuldig doorgenomen met de opdrachtgever en zowel juridisch als op haalbaarheid getoetst. Waarom? U weet dan waar u aan toe bent.

Doeltreffend

Door onze gedrevenheid te combineren met onze eigen methodiek en expertise weten wij zeer doeltreffend te zijn in onze rechercheonderzoeken.

“Uw zaak is onze zaak”

info@causavestra.nl

010-2262015