info@causavestra.nl 010-2262015
CAUSA-VESTRA-RECHERCHE-_logo logo-ministerie-ribbon

Samenwerkingen

wij_steunen_moed.nlDaders van zinloos geweld blijken in de praktijk regelmatig hun straf niet uit te zitten, simpelweg omdat ze spoorloos zijn en de politie vaak niet de capaciteit heeft om ze op te sporen. Hierdoor blijven slachtoffers met losse eindjes zitten en blijken ze het proces nooit volledig te kunnen verwerken. De stichting moed.nl en Causa Vestra zijn een samenwerking aangegaan om hier iets tegen te doen. De rechercheafdeling van Causa Vestra zal hun expertise “gratis” beschikbaar stellen om een aantal van deze “spoorloze” daders te vinden en hun straf alsnog uit te laten zitten.

Recherchebureau Causa Vestra is op zoek naar dossiers waarbij daders veroordeeld zijn voor een strafrechtelijk vergrijp, maar hun straf nog niet uit hebben gezeten omdat ze volgens instanties niet vindbaar zijn. Het vergrijp dient in de regio Rijnmond plaats te hebben gevonden en de uitspraak van de rechter dient te liggen in de periode 2010-2014.
Bent u of kent u iemand die slachtoffer is geweest van zinloos geweld en heeft de dader nog niet zijn straf uitgezeten? Neem dan contact op met Recherchebureau Causa Vestra, e-mail adres: info(at)causavestra.nlAlle informatie zal vertrouwelijk worden behandeld.

De Landelijke StichtingTegenZinloosGeweld/moed.nl, dan wel Causa Vestra zijn vrij om een bepaald dossier wel/niet in behandeling te nemen.

Ervaren

Door het combineren van verschillende disciplines op het gebied van rechercheonderzoeken en juridische know-how weten wij zaken op te lossen die anderen laten liggen.

Analyserend

Elk rechercheonderzoek wordt op voorhand zorgvuldig doorgenomen met de opdrachtgever en zowel juridisch als op haalbaarheid getoetst. Waarom? U weet dan waar u aan toe bent.

Doeltreffend

Door onze gedrevenheid te combineren met onze eigen methodiek en expertise weten wij zeer doeltreffend te zijn in onze rechercheonderzoeken.

“Uw zaak is onze zaak”

info@causavestra.nl

010-2262015