info@causavestra.nl 010-2262015
CAUSA-VESTRA-RECHERCHE-_logo logo-ministerie-ribbon

Safetychecker

 

Wij maken binnen onze verrijkte data onderscheid tussen internationale terreurlijsten, internationale most wanted-lijsten en ongewenste vreemdelingenlijsten. Alhoewel de verschillende lijsten veel overeenkomsten vertonen, hebben we er bewust voor gekozen om deze als aparte producten te beschouwen.

 

INTERNATIONALE TERREURLIJSTEN

Terreurdaden zijn op dit moment helaas niet meer weg te denken uit onze huidige samenleving. Er zijn gelukkig steeds meer initiatieven om het risico op een terreurdaad zo minimaal mogelijk te maken. Een van deze initiatieven zijn de zogenaamde internationale terreurlijsten. Op deze lijsten staan personen die direct gelieerd worden aan terroristische organisaties. Van deze personen/bedrijven worden onder andere hun financiële tegoeden bevroren en hun reispapieren ingetrokken. Echter betekent dit niet dat deze personen zich niet gewoon binnen de samenleving kunnen begeven. Het is dan ook zaak dat waar mogelijk personen gescreend worden zodat men op de hoogte is met wie men direct dan wel indirect te maken heeft. Onze lijsten bevatten een veelheid aan nationale maar ook internationale data.

 

INTERNATIONALE MOST WANTED-LIJSTEN

Personen die op de most wanted-lijsten staan, ook wel meest gezochte opsporingslijsten genaamd, zijn personen die een misdaad hebben begaan en dus hoog op de lijst staan bij de opsporingsinstanties. Onze lijsten bevatten daarom ook een veelheid aan nationale en internationale data.

Voor meer informatie verwijzen we u naar Safetychecker.com

Ervaren

Door het combineren van verschillende disciplines op het gebied van rechercheonderzoeken en juridische know-how weten wij zaken op te lossen die anderen laten liggen.

Analyserend

Elk rechercheonderzoek wordt op voorhand zorgvuldig doorgenomen met de opdrachtgever en zowel juridisch als op haalbaarheid getoetst. Waarom? U weet dan waar u aan toe bent.

Doeltreffend

Door onze gedrevenheid te combineren met onze eigen methodiek en expertise weten wij zeer doeltreffend te zijn in onze rechercheonderzoeken.

“Uw zaak is onze zaak”

info@causavestra.nl

010-2262015