info@causavestra.nl 010-2262015
CAUSA-VESTRA-RECHERCHE-_logo logo-ministerie-ribbon
  • Home
  • Speciale verhaalsonderzoeken

Speciale verhaalsonderzoeken

Algemeen

Een verhaalsonderzoek dient ertoe om informatie te verkrijgen over de verhaalspositie van de schuldenaar.

Door het uitvoeren van een verhaalsonderzoek kan informatie aan het licht komen over de verhaalsmogelijkheden van de schuldenaar, zoals onroerend goed, bankrekeningen, aandelen in vennootschappen, klanten van de schuldenaar, beslag bij de belastingdienst, onroerend goed buitenland etc.

Wij ervaren dat schuldenaren steeds vaker, volgens de traditionele openbare bronnen,  geen eigendommen meer op naam hebben staan. Vervelend maar wel de praktijk. Des te meer reden dat wij op pad gaan!

Specialisatie

Eén van onze specialisaties is het opsporen en observeren van personen en/of objecten (goederen). We hebben in de loop der jaren veel meegemaakt als het gaat om speciale opdrachten met de doelstelling(en): opsporen schuldenaar en/of het in kaart brengen van verhaalsmogelijkheden.

Een paar voorbeelden zijn:

Paarden, (on)roerend goed binnen- en buitenland, teruggave belastinggelden, voorraden in opslagboxen, voertuigen met een andere tenaamgestelde, sieraden, binnen- en buitenlandse bankrekeningen, schepen, opgeslagen inboedels, beslag derden etc.

We gaan op pad, observeren en praten met mensen. We zijn van mening dat de meest waardevolle informatie zich nog steeds bij personen bevindt.

Wilt u een speciaal verhaalsonderzoek door ons laten verrichten of heeft u vragen over onze werkwijze? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Ervaren

Door het combineren van verschillende disciplines op het gebied van rechercheonderzoeken en juridische know-how weten wij zaken op te lossen die anderen laten liggen.

Analyserend

Elk rechercheonderzoek wordt op voorhand zorgvuldig doorgenomen met de opdrachtgever en zowel juridisch als op haalbaarheid getoetst. Waarom? U weet dan waar u aan toe bent.

Doeltreffend

Door onze gedrevenheid te combineren met onze eigen methodiek en expertise weten wij zeer doeltreffend te zijn in onze rechercheonderzoeken.

“Uw zaak is onze zaak”

info@causavestra.nl

010-2262015